Restaurant The Knott

Chef-kok Sebastiaan Knottnerus neemt u mee op reis door de moderne, Franse keuken. Ooit verloor hij zijn hart aan de zee en na een diner bij Restaurant The Knott zult u hetzelfde ervaren. 

Eén menu, de beste biologische, verse seizoensgebonden producten, zilte smaken, geïnspireerd op de zee en de perfecte wijn/spijs combinatie, dat is restaurant The Knott, Den Haag. Het menu wordt per seizoen en zelfs per dagvangst aangepast. De volgorde van de gerechten bepalen wij, maar de keuze bepaalt u zelf! Liever vijf gerechten en geen dessert? Bij The Knott geven wij u de vrijheid om uw menu samen te stellen met de gerechten die u het meeste aanspreken! 

Wij verwelkomen u graag bij Restaurant The Knott voor een unieke seafood ervaring.

* Wilt u voor lunch reserveren? Wij zijn open voor lunch op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 12:00 uur. Reserveer via: reservations@theknott.nl

Wij zijn beloond met een prachtige recensie en een 9- in Den Haag Centraal, lees de recensie hier.

9- + 9- = feest aan tafel!

 * WEGENS SUCCES VERLENGD: t/m 27 april 2019 organiseren wij in samenwerking met Nico van Bosman Wijnkopers het 9- diner ter ere van de prachtige recensie die wij mochten ontvangen in combinatie met hetzelfde prachtige cijfer wat Nico McGough scoorde met 205 wijnen in de gids van Harold Hamersma! Klik hier om er meer over te lezen! Reserveren? Vermeld bij uw reservering dat u reserveert voor het 9- diner. 

Book a table

I want to book a table for
2 Persons

I’m with

, at
19:00

Time

. You can reach me at or as . I have dietary requests

Atmosphere