Restaurant The Knott

GESLOTEN T/M 6 APRIL I.V.M. HET CORONAVIRUS. 
Helaas kunnen wij u de komende weken niet ontvangen, wij kiezen uiteraard voor de veiligheid van u en onze medewerkers. We volgen de richtlijnen van het RIVM en we zijn bezig met het uitzoeken van de mogelijkheden om de fine dining experience toch bij u thuis te kunnen brengen. 

Dank voor uw begrip, stay safe and healthy! We ontvangen u heel graag na 6 april.

Chef-kok Sebastiaan Knottnerus neemt u mee op reis door de moderne, Franse keuken. Ooit verloor hij zijn hart aan de zee en na een diner bij Restaurant The Knott zult u hetzelfde ervaren. 

Eén menu, de beste biologische, verse seizoensgebonden producten, zilte smaken, geïnspireerd op de zee en de perfecte wijn/spijs combinatie, dat is restaurant The Knott, Den Haag. Het menu wordt per seizoen en zelfs per dagvangst aangepast. De volgorde van de gerechten bepalen wij, maar de keuze bepaalt u zelf! Bij The Knott geven wij u de vrijheid om uw menu samen te stellen met de gerechten die u het meeste aanspreken en natuurlijk af te sluiten met een seizoensgebonden dessert of overheerlijke selectie van kazen.

Wij verwelkomen u graag bij Restaurant The Knott voor een unieke seafood ervaring.

* Lunch alleen mogelijk op reservering woensdag, donderdag en vrijdag. 

|| LEKKER500 || 
Met trots mogen wij u mededelen dat wij, als één van de 67 nieuwe restaurants, zijn opgenomen in de Lekker500 2020! Lees de prachtige review hier. 

|| DEN HAAG CENTRAAL ||
Wij zijn beloond met een prachtige recensie en een 9- in Den Haag Centraal, lees de recensie hier.

 

Groepsevenementen  / mogelijkheden
Wist u dat wij een unieke binnentuin hebben? Wij ontvangen u graag op een zonnige dag voor lunch of diner in onze heerlijke en rustige binnentuin.

Iets te vieren? Boek de Chef's table (max. 15 personen) en laat u in een privé setting verwennen met uitzonderlijke gerechten en prachtige, bijpassende wijnen. 

The Knott Vacatures 

 Restaurant The Knott is Ambassadeur van: 

 

The Knott is opgenomen in: 
  

 

 

Book a table

Atmosphere